maandag 13 februari 2017

Weeg-maanddag 2


De eerste week is om, de kop is eraf en ook wat gewicht ;)
De stand vanmorgen was 91,2, dus 7 ons minder dan vorige week bij het startmoment.
Van het weekend wel gewoon frietjes gegeten en ook zelfgebakken cake, maar wel een dunner plakje.

Ik had verwacht dat ik 's avonds wel zin zou krijgen in van alles, maar dat viel gelukkig mee. Hopelijk kan ik dat meenemen naar week 2.

Hoe was jullie week?


7 opmerkingen:

 1. Vanmorgen was ik ook tevreden met mijn weegschaal maar niet de wijze waarop dat is gebeurd. Woensdag kreeg ik een oorontsteking en was daarbij vreselijk draaiduizelig en daardoor misselijk, eten was minimaal, ik schat 3 dagen van 500 kcal.
  In het weekend wel weer redelijk gegeten maar zeker de helft van anders.
  Ben dus wel blij met de 1,5 die eraf is en goede motivatie om het deze week goed vol te houden. Ik weeg trouwens nu 89,5, ben 1,75 lang en 66 jaar fyi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is balen zeg. Maar als voordeel bij het nadeel, dan wel dat je een vliegende start hebt gemaakt.

   Verwijderen
 2. Ik heb mijn weegschaal vorig jaar de deur uitgedaan, werd een beetje depri van dat ding, want ondanks mijn pogingen om wat kilos kwijt te raken wilde dat maar niet lukken, heel vreemd want ik ben wel 2 kledingmaten slanker geworden. Of het nu aan de weegschaal lag ? geen idee, wel weet ik dat ik me niet moet blindstaren op het aantal kilos maar op het feit dat ik dus wel centimeters kwijt ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klopt helemaal, maar soms is het ff nodig als controlemiddel (bij mij dan) , maar dan is het wel handig als hij het doet ;)

   Verwijderen
 3. Ik ben van de 98 kilo naar de nu 71 kilo gegaan. Daar is een lange tijd voor nodig geweest! Ik begon met nul snoep/snack... maar kreeg na 1,5 jaar door dat dit geen haalbare kaart is voor de rest van mijn leven. Ik wil genieten! Toen door met het 5-2 dieet, wat goed voor me werkte. Ook anderhalf jaar. Mijn smaak werd anders doordat ik anders at en ik heb het nu zo ver dat ik kan zeggen dat mijn levensstijl zo veranderd is, dat ik niet meer hoef te diëten. Ik eet erg gezond. Heel veel groenten en bijna geen vlees meer. Ik voel me er erg goed bij en drink toch mijn wijntje nog, ik eet chips en vooral koekjes zijn bij mij een gevaren-zone. Af en toe kijk ik weer iets meer uit dan normaal en zorg zo dat ik onder die 71 kilo blijf. Een geweldig gevoel, dat ik die 27 kilo niet meer mee hoef te zeulen! Net als bij sparen telt hier: alle kleintjes maken 1 grote!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ging het de eerste week ook goed ( ook wel pizza gegeten dit weekend). Ik wist dat ik wat vocht vasthield, dus de eerste week is nu ook goed voor -1.5 kg (maar dit zal vnl vochtverlies zijn). Deze week als doel om een korte training met gewichten in te bouwen. Ik merkte dat mijn armspieren een stuk minder zijn dan een paar jaar geleden. You tube is dan fantastisch> nu nog doen.....
  Succes weer deze week!

  BeantwoordenVerwijderen