zondag 22 januari 2017

Interessante koopjes week 4

De folders spit ik altijd online door.
Sinds we een paar jaar geleden een tablet hebben aangeschaft is manlief ook overtuigd dat we best een NEE/NEE sticker op de brievenbus kunnen hebben. (Wat een papier scheelt dat!!)

Op zaterdag kun je online al zien wat de bonusaanbiedingen bij Appie zijn voor de week er op. Die bekijk ik vaak zaterdagmorgen, voor ik de laatste dingen voor het weekend haal. (is er volgende week iets in de aanbieding wat ik eigenlijk vandaag wil halen, en het kan nog even wachten, dan haalt deze zuinige keukenheld het gewoon twee dagen later, in de aanbieding.)

Op zondag bekijk ik online de andere folders van winkels die ik regelmatig bezoek.
Ik maak een lijstje wat ik interessante aanbiedingen vind en daarnaast een lijstje van dingen die ik nog nodig heb die week.

Daarna bestel ik mijn groente online bij een biologische bezorgdienst. (In elke regio zijn er tegenwoordig wel te vinden) En ik bestel nog wat dingen mee die ik in de reguliere supermarkt niet (of alleen maar duurder) kan vinden.
Bij de biologische bezorgdienst bestel ik in de herfst/winter periode bijna elke week. In de lente/zomer eet ik ook veel uit eigen moestuin.

Mijn lijstje interessante koopjes voor deze week:

Albert Heijn:
Bio winterpeen (PB)    1,04  (PB staat voor persoonlijke Bonus)
Bio yoghurt                  0,79
Bio bloem
Houdbare melk           - 25%
Slagroom                      0,74
Bio katten voer 2+1 gratis
Bio Ketchup 2e halve prijs
Bio augurken 2e halve prijs

Plus
Bio champions     250 gram 1,39
Karvan cevitan                     1,99
Bio diksap            1+1 gratis (nog nooit gehad, maar ik ga eens kijken of het lekkere smaakjes zijn)

Verder ga ik nog even naar de Lidl voor biologische roomboter en dan kijk ik gelijk nog even bij het bio fruit en de bio groente
En bij de jumbo haal ik nog brood (geen e-nummers), pure bio chocola, verse gist, bananen.

P.s. de meeste boodschappen haal ik op donderdag, vaak ga ik op zaterdagmorgen nog even naar de AH voor de laatste dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten